Kirjaudu sisään Rekisteröidy Ohje Käyttäjälista Haku Jooga- ja meditaatiofoorumi Foorumin päävalikko
Joogafoorumi - Keskustelufoorumi joogan ja meditaation harrastajille

Jooga- ja meditaatiofoorumi Foorumin päävalikko » Tiedotteet » Lisää uhkailua Kassilan asianajajalta
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe 
Lisää uhkailua Kassilan asianajajalta
LähetäLähetetty: Tiistai 12.11.13 10:46 Vastaa lainaamalla viestiä
Subudhinath
Ylläpitäjä
Liittynyt: 17 Lok 2003
Viestejä: 209
Paikkakunta: Pietarsaari
Asia koskee tämän keskusteluketjun poistopyyntöä: http://jooga.meditaatio.fi/viewtopic.php?t=3962
Tässä aiempi julkinen vastaus Kassilan vaatimuksiin (heti tuomion jälkeen): http://jooga.meditaatio.fi/viewtopic.php?t=5256


Hei!

Kaikki uhkailut päätyvät perinteiseen tapaan foorumiin!

Olen itse toistuvasti antanut Kassilalle mahdollisuuden tuoda esiin keskustelussa esiintyviä laittomuuksia viitaten kirjoitteluun, lakipykalään ja tulkintaan jonka mukaan tietty tekstipätkä olisi lainvastainen. Kassila on jatkuvasti vain vaatinut koko keskusteluketjun poistoa, mikä on mielestäni kohtuutonta. Olen jopa itse asianajajan neuvojen avulla aikoinaan pyyhinyt pois sellaista mikä tulkitsin lainvastaiseksi, tämä toimenpide oli jo enemmän kuin laki olisi edellyttänyt. Eli, tiedossani ei ole laitonta sisältöä.

Eli voitte edelleen pyytää minua muokkaamaan tiettyjä tekstinpätkiä viitaten lakipykäliin. Tarkistan sitten pyyntöjänne oman asianajajan kanssa jonka suosituksella sitten toimin.

t.Simon


12.11.2013 10:21, Markku Fredman skrev:
>
> Muodollisesti kyllä.
>
>
>
> Haluatko siis päästä vastaajaksi käräjille? Tiedossasi on se, että levittämäsi sisältö on rikollista. Kieltäydyt keskeyttämästä sen levittämisen. Sitä kautta sinulle tulee sama vastuu kuin tekstin kirjoittajalle. Sananvapauslaki 12 §.
>
>
>
> Kassilalle ei näytä jäävän muuta mahdollisuutta kuin tehdä sinusta rikosilmoitus ja pyytää käräjillä keskeytysmääräystä myös sinun osaltasi.
>
>
>
> Markku Fredman
>
> asianajaja, VT, OTL
>
> Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy
> Porkkalankatu 13 C, 00180 Helsinki
> Puh. +358 9 877 0300 Fax. +358 9 2787 211
> markku.fredman@fredman-mansson.fi
> www.fredman-mansson.fi
> Luottamuksellisuus Confidentiality
>
>
>
> Lähettäjä: Simon Rönnqvist
> Lähetetty: 12. marraskuuta 2013 10:18
> Vastaanottaja: Markku Fredman
> Aihe: Re: Taavi Kassilaa koskeva kirjoittelu
>
>
>
> Tarkistin aikoinaan tätä asiaa. Tuomio koskee ainoastaan tuomittua.
>
> t.Simon
>
>
> 12.11.2013 09:57, Markku Fredman skrev:
>
> Arvoisa Simo Rönnqvist,
>
>
>
> Avustin Taavi Kassilaa oikeudenkäynnissä, jossa oli kyse mm. internetissä hänestä levitetyistä viesteistä.
>
>
>
> Kassila kertoo olleensa yhteydessä Teihin ja on pyytänyt poistamaan häntä koskevan, lainvastaiseksi katsotun aineiston ylläpitämältänne Jooga- ja meditaatiofoorumilta. Kassilan kertoman mukaan olisitte todennut, että käräjäoikeuden poistamispäätös ei ole vielä lainvoimainen, eikä siten tullut vielä voimaan.
>
>
>
> On totta, että tuomiosta on valitettu ja että mm. aineiston poistamismääräys on vielä vailla lainvoimaa.
>
>
>
> Teiltä lienee jäänyt kuitenkin huomaamatta, että sananvapauslain 22 §:n 3 momentin mukaisen aineiston poistamismääräyksen lisäksi käräjäoikeus antoi myös jakelun keskeyttämismääräyksen sananvapauslain 18 §:n mukaisesti. Keskeyttämismääräystä tulee noudattaa heti mahdollisesta pääasiaa koskevasta muutoksenhausta huolimatta.
>
>
>
> Kehotan siis lopettamaan sellaisten Taavi Kassilaa koskevien verkkoviestien elelleenlevittämisen, joiden vuoksi käräjäoikeus on antanut em. keskeyttämismääräyksen.
>
>
>
> Tässä vielä em. sananvapauslain 18 § oleelliselta kohdalta lihavoituna:
>
>
> 18 §. Verkkoviestin jakelun keskeyttämismääräys.
>
> Tuomioistuin voi syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen, palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi.Tuomioistuimen on käsiteltävä hakemus kiireellisenä. Ennen määräyksen antamista tuomioistuimen on varattava sille, jolle määräystä on haettu annettavaksi, ja verkkoviestin lähettäjälle tilaisuus tulla kuulluksi, jollei asian kiireellisyys välttämättä muuta vaadi.
>
> Tuomioistuimen määräys on annettava tiedoksi myös siinä tarkoitetun verkkoviestin lähettäjälle. Jos lähettäjä on tuntematon, tuomioistuin voi määrätä lähettimen, palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän huolehtimaan tiedoksiannosta.
>
> Edellä 1 momentissa tarkoitettu määräys raukeaa, jollei kolmen kuukauden kuluessa sen antamisesta nosteta syytettä määräyksen kohteena olevan viestin sisältöön perustuvasta rikoksesta, esitetä 22 §:ssä tarkoitettua vaatimusta tai nosteta kannetta viestin sisällöstä aiheutuneen vahingon korvaamisesta. Tuomioistuin voi syyttäjän tai asianomistajan edellä tarkoitettuna määräaikana esittämästä vaatimuksesta pidentää tätä määräaikaa enintään kolmella kuukaudella.
>
> Sillä, jolle on annettu määräys keskeyttää verkkoviestin pitäminen yleisön saatavilla, samoin kuin verkkoviestin lähettäjällä on oikeus hakea keskeyttämismääräyksen kumoamista siinä tuomioistuimessa, jossa määräys on annettu. Määräyksen kumoamista koskevan asian käsittelyssä noudatetaan, mitä oikeudenkäymiskaaren 8 luvussa säädetään. Tuomioistuin huolehtii kuitenkin tarpeellisista toimenpiteistä syyttäjän kuulemiseksi. Kumoamista on haettava 14 päivän kuluessa siitä, kun hakija on saanut tiedon määräyksestä. Verkkoviestiä ei saa saattaa uudelleen yleisön saataville kumoamista koskevan asian käsittelyn ollessa vireillä, ellei asiaa käsittelevä tuomioistuin toisin määrää. Myös syyttäjällä on oikeus hakea muutosta päätökseen, jolla määräys on kumottu.
>
> Tuomioistuin voi syyttäjän tai asianomistajan vaatimuksesta antaa 1 momentissa tarkoitetun määräyksen myös käsitellessään julkaistun viestin sisältöön perustuvaa syytettä, vaatimusta 22 §:n mukaisen seuraamuksen määräämisestä tai kannetta viestin sisällöstä aiheutuneen vahingon korvaamisesta. Tässä tarkoitettuun määräykseen ei saa hakea erikseen muutosta valittamalla.
>
>
>
> Terveisin
>
>
>
> Markku Fredman
>
> asianajaja, VT, OTL
>
> Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy
> Porkkalankatu 13 C, 00180 Helsinki
> Puh. +358 9 877 0300 Fax. +358 9 2787 211
> markku.fredman@fredman-mansson.fi
> www.fredman-mansson.fi
> Luottamuksellisuus Confidentiality
>
>
>
>
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla MSN Messenger ICQ Numero

Lisää uhkailua Kassilan asianajajalta
  Jooga- ja meditaatiofoorumi Foorumin päävalikko » Tiedotteet
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Sivu 1 Yht. 1  

  
  
 Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin  
Web-suunnittelu, ohjelmointi ja muut palvelut tämän foorumin tekijältä!Powered by phpBB © 2001-2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Themes Database