Kirjaudu sisään Rekisteröidy Ohje Käyttäjälista Haku Jooga- ja meditaatiofoorumi Foorumin päävalikko
Joogafoorumi - Keskustelufoorumi joogan ja meditaation harrastajille

Jooga- ja meditaatiofoorumi Foorumin päävalikko » Yleinen keskustelu » Ulottuvuudet 3d 4d 5d
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe 
Ulottuvuudet 3d 4d 5d
LähetäLähetetty: Maanantai 12.05.14 11:40 Vastaa lainaamalla viestiä
Beter Ban
Liittynyt: 14 Syy 2006
Viestejä: 1021
Mitä tarkoitetaan sillä että aika on neljäs ulottuvuus? jos 3d on syvyys leveys korkeus , objektien maailma , niin onko 4d saman näkymän näkeminen energeettisesti , (aurat etc. ) Ja mitä on 5. ulottuvuus , ajatuksen ulottuvuus? ja mitä tarkoittaa väittämä että ihmismassoja manipuloidaan 4d ulottuvuudesta käsin?
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Tiistai 13.05.14 13:17 Vastaa lainaamalla viestiä
jph
Liittynyt: 09 Tou 2005
Viestejä: 287
Neljäs ulottuvuus aika-avaruus. Matemaattisesti sitä voidaan hyödyntää,mutta muutoin se on ihmismielen ulottumattomissa. En olisi huolissani muista kun näistä kolmesta..
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Tiistai 13.05.14 19:39 Vastaa lainaamalla viestiä
Jayaguru-shishya
Liittynyt: 10 Maa 2013
Viestejä: 328
jph kirjoitti:
Neljäs ulottuvuus aika-avaruus. Matemaattisesti sitä voidaan hyödyntää,mutta muutoin se on ihmismielen ulottumattomissa. En olisi huolissani muista kun näistä kolmesta..


Kuten jph sanoi, neljättäkin ulottuvuutta on ihmismielen hyvin vaikea ymmärtää. Tämän lisäksi kvanttifysiikka on päätynyt ainakin 9 tai 10 eri ulottuvuuteen. He vetoavat tähän samaan; jos aika itsessään on jo ihmismielelle haastava pala, entä nuo muut ulottuvuudet oman kokemusmaailmamme ulkopuolella?

Kenties tietoisuus on yksi ulottuvuus, en tiedä...

Mielenkiintoista kyllä, psykedeelien alaisena ihmisen ajantaju vääristyy. Kuinka siis objektiivisesti olemasasoleva asia kuten aika voi olla niin subjektiivinen? :O

_________________
ॐ ह्रीं क्लीं हुं मात

Prajapatir vai idam agre asit, Tasya vag dviitiya asit, Vag vai paraman Brahman
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

Re: Ulottuvuudet 3d 4d 5d
LähetäLähetetty: Tiistai 13.05.14 23:18 Vastaa lainaamalla viestiä
birendra
Liittynyt: 31 Lok 2003
Viestejä: 213
Peter Pan kirjoitti:
Mitä tarkoitetaan sillä että aika on neljäs ulottuvuus? jos 3d on syvyys leveys korkeus , objektien maailma , niin onko 4d saman näkymän näkeminen energeettisesti , (aurat etc. )


Tässä sekoitetaan nyt eri käsitekoneistoja. Neliulotteinen aika-avaruus käsitteenä on peräisin Einsteinin yleisestä suhteellisuusteoriasta eikä sillä käsitteenä ole mitään tekemistä energeettisen näkemisen kanssa.

Neliulotteisuudesta voi saada jonkinlaisen (yksinkertaistetun) käsityksen esim. seuraavalla tavalla:

Ajattele paperipinoa. Sovitaan että jokainen paperi on kaksiulotteinen. Hetkenä 0 koet alimman paperin (paperi nro 0), hetkenä 1 koet paperin nro 1, hetkenä 2 koet paperin nro 2, jne. Jos et koe mitään paperin ulkopuolella et voi erottaa kokemuskentässäsi tapahtuvia muutoksia ajan kulusta. Tällöin voidaan sanoa että aika on kolmas ulottuvuus, koska tavallaan liikut sen suunnassa vaikket huomaa sitä.

Neliulotteiseksi tämän saa kun ajattelet että paperi on kolmiulotteinen.

Peter Pan kirjoitti:
Ja mitä on 5. ulottuvuus , ajatuksen ulottuvuus? ja mitä tarkoittaa väittämä että ihmismassoja manipuloidaan 4d ulottuvuudesta käsin?


Ehkä sinun kannattaisi tiedustella tätä niiltä jotka ovat sinulle näitä ideoita tuputtaneet. Itse uskon että manipulointi tarkoittaa että pitäisi laittaa foliohattu päähän Smile

Jos sinua Peter Pan oikeasti kiinnostaa tällaiset jutut suosittelen tutustumaan Thomas Campbellin ideoihin. Kirja löytyy täältä.

_________________
Darkness only hurts itself.
On vain olemassa yksi.

I am he as you are he as you are me and we are all together. - Beatles
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Keskiviikko 14.05.14 09:06 Vastaa lainaamalla viestiä
jph
Liittynyt: 09 Tou 2005
Viestejä: 287
Aika ei ole olemassa objektiivisesti vaan suhteellisesti. Valonnopeus tyhjiössä on ainoa vakio.

Aika on atomin värähtelyä johon vaikuttaa energia ja massa. Lisäksi havaitsijan suhde havaittavaan ilmiöön. Eli puhutaan koordinaatistosta. Esimerkiksi lentäjät elävät suhteessa maassa liikuviin tovereihinsa "kauemmin" koska suuri nopeus vaikuttaa hidastavan heidän "kellonsa" lyöntejä. Tämä johtuu juuri siitä että valonnopeus on vakio. Itse lentäjä taas ei koe ajan hidastumista sillä hänelle valonnopeus on myöskin vakio.
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Keskiviikko 14.05.14 13:43 Vastaa lainaamalla viestiä
Beter Ban
Liittynyt: 14 Syy 2006
Viestejä: 1021
"Ehkä sinun kannattaisi tiedustella tätä niiltä jotka ovat sinulle näitä ideoita tuputtaneet. Itse uskon että manipulointi tarkoittaa että pitäisi laittaa foliohattu päähän Smile"

Näitä ideoita 4d salaliitoista olen lukenut tietysti David Ickelta:
https://www.youtube.com/watch?v=2yO0NMZIfs4

Hassu juttu toi foliohattu muuten , sillon kun mulla oli iso henkinen muutos menossa niin tuli olo että pitäs tehä foliohattu ,, Aura energiat ja muut sellasethan tuntuu päänsärkyinä ja hämähäkinseitteinä yms pän ympärillä .


Aika-avaruus : - kaikella luodulla on elinaikansa , mutta ajatusten arkkityypit on ikuisia ja niiden inspiroimana voi luoda juttuja? Ja panovoimahan sitoo ihmisen tiukasti kolmeulotteisuuteen Wink
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Keskiviikko 14.05.14 15:14 Vastaa lainaamalla viestiä
Ville*
Liittynyt: 26 Maa 2009
Viestejä: 77
Ajasta on monta teoriaa. Yksi mielenkiintoinen teoria on erään edesmenneen venäläisen astrofyysikon spinteoria, joka lyhyesti ilmaistuna tarkoittaa tuntemamme ajan muodostuvan kahden vastakkaisen spinkentän suhteesta, ja Maan elintilassa ja ilmeisesti paikallisessa avaruudessa hiukkasten myötäpäiväinen spin (informaatio) on vallitseva ja tästä johtuen aika kulkee eteenpäin tuntemaamme "vakionopeutta". Hänen teorioiden soveltamista on rahoittanut mm. Venäjän ylin tieteen instituutio ja puolustusministeriö, ja Yhdysvalloissakin eräs maailman huippuyliopistojen entinen tiedemies tuo asiaa kansainvälisesti esille tavoitteenaan ilmeisesti tuoda elinvoiman (qin, chin) käsite tieteeseen.

Yleisesti tiede ei ole yksi sopusointuinen kokonaisuus, vaan on monia teorioita, jotka voivat parhaimmillaan täydentää toisiaan. Nykytiede näyttää olevan poliittista ja sitä voidaan käyttää vallankäytön välineenä. Mitä tahansa tiedettä tai teoriaa arvioitaessa ei kannatta sivuuttaa sen laajempia taloudellis-hallinnollisia yhteyksiä.

Ajan voi määritellä ulottuvuudeksi, jolloin se antaa joidenkin matemaattisten rakennelmien puitteissa hyviä vastauksia, mutta kuitenkaan aika-avaruudella ei ole sen enempää todellista vastinetta luonnossa kuin karttojen koordinaatistoillakaan. Ne ovat mielen rakennelmia, jotka voivat helpottaa ymmärtämään asioita ja voivat olla suureksi hyödyksi, mutta hyvätkään teoriat eivät ole ikuisesti pysyvää totuutta.

Jos nyt jotain tolkkua toisiin ulottuvuuksiin koettaa muodostaa, niin neljäs ulottuvuus laajentaa kolmatta ulottuvuutta niin kuin kolmiulotteinen tila laajentaa kaksiulotteista pintaa. Esimerkiksi teosofian, spiritualismin ja joidenkin henkisten joogasuuntausten (kuten Yukteswar Girin ja Elisabeth Haichin) kuvaamat tuonpuoleiset maailmat ovat ilmeisesti laajempia tilaulottuvuuksia niihin liittyvine hienoine hiukkasineen. Myös tuonpuoleisissa (astraali- ja mentaali) maailmoissa on aika, mutta huomattavasti joustavammin kuin täällä fyysisessä maailmassa. Kokonaisuudessaan aihe on hyvin haastava ja kokemukseni aiheesta on kovin vähäistä.

Elämän kannalta pidän tärkeimpänä sitä hyvää työtä, jota voimme tehdä täällä kaikkien yhteiseksi hyväksi. Ajattelen, että meidän jokaisen olemassaololla on jokin tarkoitus, joka on hyvä. Tutkittaessa laaja-alaisesti elämää, kuten tuonpuoleisia maailmoja tai niiden mahdollisuutta, kannattaa säilyttää tasapaino. Jos tutkimukset tai meditaatiotekniikat, niiden antamista vastauksista huolimatta, johtavat arjessa tyytymättömyyteen, ärtymykseen, pelkoon tai mihin tahansa sellaiseen mielentilaan, joka vaikeuttaa tavallista arkea, kuten sosiaalista elämää, mielestäni huomio kannattaa kiinnittää ensisijassa oman arjen hyvinvointiin. Kun perusarki on tasapainossa, on hyvät edellytykset tutkia elämää tavallista laajemmin. Toisaalta tästä huolimatta, maailmassamme on niin paljon kärsimystä ja pelkoa, että laaja-alainen avautuminen voi johtaa tasapainoisistakin lähtökohdista epätasapainoon. Tähän liittyen tietoisuuden avautumisen laajentuessa kehon ja mielen puhtaus on hyvin tärkeää. Ja tähän harjoitukseen kannattaa kiinnittää huomiota koko elämän ajan, ja auttaa samalla toisia. Very Happy
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

David Icke...
LähetäLähetetty: Torstai 15.05.14 06:22 Vastaa lainaamalla viestiä
birendra
Liittynyt: 31 Lok 2003
Viestejä: 213
Katselin tässä muutaman David Icken videon, ja tuleehan sieltä paljon ihan asiaa. Lyhyesti sanottuna materialistinen tulkinta todellisuudesta on erehdys joka rajoittaa ihmiskunnan ymmärrystä. Ihmetyttää kuitenkin miten paljon pelkoa sieltä tulee rivien välistä. Pistää vähän miettimään että mikä Icken agenda oikein on, pelkohan on se pääasiallinen koukku joka rajoittaa meitä ja mahdollistaa ulkopuolisen manipulaation.

Suosittelen edelleen tutustumaan Thomas Campbellin juttuihin, esim https://www.youtube.com/user/twcjr44.

_________________
Darkness only hurts itself.
On vain olemassa yksi.

I am he as you are he as you are me and we are all together. - Beatles
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Keskiviikko 21.05.14 12:08 Vastaa lainaamalla viestiä
Beter Ban
Liittynyt: 14 Syy 2006
Viestejä: 1021
Pelko ,, , miksi pitäisi tietää pelottavia asioita? Lähteekö elämästä pelottavat asiat pois jos ei ajattele pelottavia asioita elämäänsä? harmoonia ja rauhallisuus ei innosta eikä aktivoi monia , ja onko se sellainen hiljainen ja rauhallinen tyyppi viisas vai tyhmä? ja onko viisaus ja henkinen kasvaminen mahdollista elektronisesti yms saastutetussa ympäristössä?

löysin kanssa tällasen "suomen vastineen David Ickelle" : https://www.youtube.com/watch?v=9T5UBf_bHMU ,

ja että millasille jutuille pitäis olla "open minded" ja mikä on terve "henkinen identiteetti" ?
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Perjantai 23.05.14 12:34 Vastaa lainaamalla viestiä
Beter Ban
Liittynyt: 14 Syy 2006
Viestejä: 1021
Thomas Campbell vaikutti ihan asialliselta "avaruuslaivan kapteenilta" , ostin sattumoisin Obe kirjan jonka selkämyksessä oli Thomas Campbellin suositus. Siinä luki myös että hän on ollut Nasalla töissä, ja jotkut väittää että nasa tarjoilee vääristeltyjä totuuksia kansalle, bmw-ufo mies kävikuussa etc...
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

ulottuvuudet
LähetäLähetetty: Tiistai 10.06.14 21:41 Vastaa lainaamalla viestiä
vacuum.fluctuations
Liittynyt: 10 Kes 2014
Viestejä: 71
Korkein ulottuvuus on tiedoksenne vakuumiin ilmestyvä hiukkanen,joka katoaa heti ilmestymisensä jälkeen. Kaikki universumit ovat syntyneet tyhjiönä ja kaikki mitäniissä on, on vacuum fluctuations. Shocked Shocked
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Keskiviikko 11.06.14 16:35 Vastaa lainaamalla viestiä
Beter Ban
Liittynyt: 14 Syy 2006
Viestejä: 1021
projection programming: http://www.youtube.com/watch?v=JEe6BGFn-zU
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

LähetäLähetetty: Maanantai 16.06.14 15:15 Vastaa lainaamalla viestiä
vacuum.fluctuations
Liittynyt: 10 Kes 2014
Viestejä: 71
Aivojen muistin on myös ajateltu olevan ja oletettu olevan holograafiseksi.
Perspektiot vääristyi kerran. Näytti että junaradan suuntaa on muutettu. Järkeilin syyksi näyttöpäätteen piirtämään kolmiulotteiseen maailmaan tottuminen. Kolmiulotteisen kuvan pitkäaikainen katsominen häiritsi sivustakatsottuna kaukana ohi kulkevan junan kulkusuunnan pikaista määrittelemistä.
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti

Ulottuvuudet 3d 4d 5d
  Jooga- ja meditaatiofoorumi Foorumin päävalikko » Yleinen keskustelu
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Sivu 1 Yht. 1  

  
  
 Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin  
Web-suunnittelu, ohjelmointi ja muut palvelut tämän foorumin tekijältä!Powered by phpBB © 2001-2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Themes Database